Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Trees Schumacher met pensioen

Trees Schumacher met pensioen

Trees Schumacher met pensioen

Nieuws

Trees Schumacher met pensioen

Na 28 jaar trouwe dienst gaat Trees Schumacher genieten van haar welverdiende pensioen. Trees is sinds 18-11-1991 in dienst bij Markus BV als koffiedame. Zij zorgde niet alleen voor de koffie, maar ook voor veel gezelligheid. Trees begon als koffiedame in de keet bij een sanering en sloopproject bij de NS werf in Haarlem en daarna een aantal jaar in Osdorp. Door haar optimisme, gastvrijheid en behulpzaamheid voelden collega’s, opdrachtgevers en bezoekers zich altijd snel op hun gemak. Voor een praatje of een luisterend oor konden we altijd bij haar terecht. We kennen Trees als een bezige bij, met veel energie. Stilzitten is dan ook niets voor haar. Voor Trees breekt nu een nieuwe tijd aan, waarin zij nog meer kan genieten van haar familie, kinderen en kleinkinderen en haar hobby’s zoals varen en fietsen.

Lieve Trees, we kijken met trots terug op jouw bijdrage aan onze organisatie en  bedanken je voor al je geleverde inspanningen, je loyaliteit en je gezelligheid. Geniet volop van je welverdiende pensioen. We gaan je missen!

Deel gerust!