Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Vaklieden Bouwen aan Relatie (BAR)
Nieuws BAR training Vaklieden

Vaklieden Bouwen aan Relatie (BAR)

Vaklieden Bouwen aan Relatie (BAR)

Nieuws

Vaklieden Bouwen aan Relatie (BAR)

BAR (Bouwen Aan Relaties) is dé manier van samenwerken binnen Markus. Wij begeleiden elkaar daarbij en leren van elkaars ervaringen. In dit kader volgden onze vaklieden de afgelopen periode een BAR training, die werd gegeven door collega’s van de uitvoering en het bedrijfsbureau.

Daarin kwamen uiteraard de basisprincipes van BAR aan de orde: een positieve werkhouding, betrouwbaarheid en langdurige relaties. In een open sfeer bespraken zij de communicatie en omgang met onze klanten, de stakeholders van onze projecten en de collega’s onderling. De vaklieden kregen een stukje theorie over effectief communiceren en non-verbale communicatie. Zelf gaven zij voorbeelden van praktijksituaties en ideeën voor mogelijke verbeteringen. De sessie is als zeer positief ervaren en krijgt dus zeker een vervolg.

 

Deel gerust!