Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Veiligheid In Praktijk-dag

Veiligheid In Praktijk-dag

Veiligheid In Praktijk-dag

Nieuws

Veiligheid In Praktijk-dag

Veiligheid In Praktijk-dag
Een veilige werkomgeving voor onze medewerkers, opdrachtgevers en onderaannemers vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren we ieder jaar de Veiligheid In Praktijk-dag.

Met Veiligheid In Praktijk (VIP) verhogen wij ons veiligheidsgedrag en -bewustzijn. Dit jaar staan de gevaren vanuit de ‘omgeving’ centraal. Als aannemer in de regio Amsterdam hebben we te maken met veel omgevingsrisico’s op de projecten. Denk daarbij onder andere aan de collega’s in de bouw, kabels en leidingen in de bodem, fietsers, bodemverontreiniging et cetera.

Door de risico’s al vroegtijdig te herkennen en te benoemen in de voorbereiding van het project, kunnen wij veel problemen tijdens de uitvoeringsfase voorkomen.

Tijdens de VIP-dag komen we in kleine groepen (en op gepaste afstand) bij elkaar en bespreken we de eventuele problemen waar mensen tegenaan zijn gelopen op de diverse projecten. Zo leren we van en met elkaar om een veiligere werkomgeving te creëren voor de nabije toekomst.

Deel gerust!