Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Verhuur
Materieel voor tijdelijke voorzieningen

VERHUUR

Wij verhuren uiteenlopend materieel voor tijdelijke voorzieningen voor de realisatie van eigen projecten en verhuur aan derden. Deze hulpmiddelen dragen bij aan het ontlasten van de omgeving en het optimaliseren van de veiligheid op een project.

De inzet van materieel voor tijdelijke voorzieningen bevordert een efficiënte uitvoering, maakt het scheiden van (bouw)verkeerstromen mogelijk en maakt moeilijk bereikbare gebieden toegankelijk.

Wij verhuren onder meer tijdelijke bruggen, drijvende wegconstructies (vouwpontons), Nato-koppelpontons, rijplaten en draglineschotten, tijdelijke duikers en ander staal. Ook zijn wij in het bezit van mobiele zeefmachines en een bandenwasinstallatie voor vrachtwagens. En verhuren wij onze pompinstallaties, damwanden, sleufkisten en sleepkisten.

Neem contact op met onze expert

Neem contact op met Ferry Lörinc. Hij vertelt u graag meer over de huurmogelijkheden en geeft suggesties voor op maat gemaakte oplossingen.

Wilt u meer informatie? Zie ons overzicht met tijdelijke voorzieningen en de verhuurvoorwaarden.

Wij verhuren onder meer