Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Bandenwasinstallatie

BANDENWASINSTALLATIE

Wij zijn in het bezit van een mobiele bandenwasinstallatie, ook wel borstelplaats, die wij zowel op eigen projecten inzetten als verhuren. Onze wasmobiel zorgt ervoor dat vrachtwagens schoon een (sanerings)project verlaten. Door een filteringsproces van het water is de wasplaats in combinatie met een aggregaat op elke locatie inzetbaar.

Onze mobiele wasstraat reinigt vrachtwagens binnen een minuut door grond, zand en ander vuil, efficiënt van de banden te verwijderen. Deze bandenwasser kan dan ook goed worden toegepast op projecten met vervuilde terreinen. U kunt daarbij denken aan saneringen, grondwerkzaamheden en wegenbouwprojecten. Bovendien werkt de bandenwasser niet alleen grondig, maar ook milieubewust. Het spoelwater wordt opgevangen, gefilterd en opnieuw gebruikt. Dit voorkomt zowel waterverspilling als milieuverontreiniging.

Wij verhuren onder meer