Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Koppelpontons

KOPPELPONTONS

Wij verhuren Nato koppelpontons, de zogenaamde legerpontons. Doordat de pontonelementen aan elkaar worden gekoppeld, zijn zowel de afmetingen als de vorm variabel. De koppelpontons zijn zeer geschikt voor het samenstellen van een werkplatform en kunnen fungeren als drijvende opslag, terras en podium op het water. Onze huurpontons bieden een snelle en goedkope oplossing als u een werkvlot of ruimte op het water nodig heeft.

Nato koppelpontons

Vanwege de vele mogelijkheden die Nato koppelpontons bieden, worden ze regelmatig gebruikt bij waterwerkzaamheden als werkponton. Denkt u bijvoorbeeld aan het aanbrengen van damwanden en beschoeiingen of transport over water.

Koppelpontons

Koppelpontons zijn ook toepasbaar als werkvlot voor het heien van palen of als tijdelijke fietsbrug of loopbrug. Daarnaast kunt u onze drijvende elementen huren als noodbrug voor transport.

Vraag direct een offerte aan of bel 020 497 87 39. Wij kijken graag met u naar een op maat gemaakte tijdelijke oplossing.

Eindpontons

Afmetingen: 4.72 x 2.10 x 0.77 m1
Toebehoren: 9 halve manen (koppelstuk boven) en 11 vorken (koppelstukken onder)
Massa: 1.250 kg
Draagvermogen: 2.600 kg, 20 cm vrijboord, 4.400 kg full sinking.

Specificaties middenpontons

Afmetingen: 4.20 x 2.10 x 0.77 m1
Toebehoren: 9 halve manen (koppelstuk boven) en 11 vorken (koppelstukken onder)
Massa: 1.185 kg
Draagvermogen: 2.800 kg, 20 cm vrijboord, 4.400 kg full sinking.

Wij verhuren onder meer