Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Sleuf- en putkisten

SLEUF- EN PUTKISTEN

Voor het creëren van veilige werkomstandigheden in sleuven en putten verhuren wij tijdelijke sleufbekistingselementen. De sleufbekisting voorkomt het instorten van sleuven en werkputten en kan worden ingezet bij diverse grondwerken, zoals: het leggen van allerlei soorten kabels, gas- en waterleidingen, reparatiewerkzaamheden en onder andere de aanleg van buisleidingen.

De sleufbekistingselementen die wij verhuren zijn zeer goed toepasbaar in iedere denkbare sleuf in binnen- en buiten stedelijke gebieden. We bieden verschillende sleufbreedtes en -dieptes. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van grondverzet en leidingbouw bieden wij het juiste advies op maat.

Uiteraard zijn onze systemen uitvoerig getest op veiligheid en voldoen aan de eisen van de Europese regelgeving.

Sleufbekisting huren? Neem hiervoor contact met ons op. Wij vernemen graag voor welke situatie u de sleufbekisting wenst in te zetten en assisteren u graag met een op maat gemaakte tijdelijke oplossing.

Wij verhuren onder meer