Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /    /  Zeefmachines & menger

ZEEFMACHINES & MENGER

Mobiele vlakdekzeef
Onze Powerscreen Warrior 1400 schudzeef is geschikt voor het scheiden van (zwarte) grond, zand, gebroken puin, gebroken asfalt en grind in 2 of 3 deelstromen. De zeefmachine wordt ook regelmatig ingezet bij saneringen voor het uitzeven van grond, puin of stukken asbest conform de BRL7500

Beschikbare bovendekken: 80 mm, 40 mm, 25 mm, 20 mm.

Beschikbare onderdekken: 40 mm, 25 mm, 16 mm, 10 mm en een 5 mm snaardek.

Mobiele trommelzeef
Onze Cribus 3800 E trommelzeef is hybride aangedreven wat resulteert in een laag brandstofverbruik. De 20, 40 en 60 mm trommels zijn bij ons standaard beschikbaar. Overige maten zijn in overleg ook mogelijk. Door de lage invoerbunker is het mogelijk de zeef met alleen een shovel te voeden.

Mobiele menger
Onze Simem MDC 200 continumenger kan cement toevoegen aan bijvoorbeeld een grond- of puinstroom. De menger is zeer geschikt voor immobilisatiewerkzaamheden of om op recept de juiste hydraulische mengkorrel te mengen als verharding voor uw grondbank of opslagterrein. Door zijn compacte afmetingen zijn de transportkosten laag en is de machine in een halve dag op- en af te bouwen. De menger kan desgewenst direct onder onze zeef worden geplaatst.

Wij verhuren onder meer