Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Voorlichting Dode Hoek op basisscholen
Voorlichting Dode Hoek op scholen

Voorlichting Dode Hoek op basisscholen

Voorlichting Dode Hoek op basisscholen

Nieuws

Voorlichting Dode Hoek op basisscholen

In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (VVN) geven wij voorlichting op basisscholen over de dode hoek. Kinderen vormen een zeer kwetsbare groep in het verkeer. Naar verhouding raken vaak jonge fietsers ernstig gewond bij een aanrijding met een bestel- of vrachtwagen.

Omdat wij graag willen bijdragen aan hun verkeersveiligheid, bezocht onze speciaal getrainde chauffeur Peter Bijkerk samen met Veilig Verkeer Nederland,  basisschool ’t Joppe in Nieuw-Vennep en basisschool De Klarinet in Lisse. Zij gaven voorlichting in de klas én natuurlijk bij de vrachtwagen. Peter liet zien wat de gevaarlijke plekken zijn rondom de vrachtwagen en waar de dode hoek zit. Vervolgens mochten de kinderen de vrachtwagencabine in en het zicht van daaruit bekijken. Wij hopen dat zij hierdoor veiliger aan het verkeer kunnen deelnemen.

De voorlichting op deze basisscholen is onderdeel van een samenwerking tussen VVN en de Vervoerregio Amsterdam die de lessen subsidieert.

Deel gerust!