Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Werkzaamheden Kavel 39 gestart

Werkzaamheden Kavel 39 gestart

Werkzaamheden Kavel 39 gestart

Nieuws

Werkzaamheden Kavel 39 gestart

Op Kavel 39 zijn we begonnen met de bodemsanering. Op de foto’s is te zien dat we het terrein hebben ingericht en dat de eerste ontgravingen gestart zijn. Op het terrein waren allerlei gronddepots aanwezig van diverse soorten grond. Deze grondepots hebben we gezeefd met onze eigen zeefinstallatie. Veel van de gezeefde grond kunnen we op de locatie zelf hergebruiken als aanvulgrond voor de diepe (6 m – mv) sanering.  Onze partners, Gebr. de Koning heeft een nieuwe damwand aan de waterzijde geplaatst en is nu bezig om de stalen gording te lassen. Door het plaatsen van dit tijdelijke damwandscherm kunnen we de oude kademuur slopen. Al het te onttrekken regen- en grondwater van de locatie wordt gezuiverd door een complete waterzuiveringsinstallatie die je ook ziet staan op de foto’s. Naar verwachting leveren we het project op voor de bouwvak van 2023.

Deel gerust!