Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  WKO aanleg project WITT Woerden
Impressie WKO aanleg WITT Woerden

WKO aanleg project WITT Woerden

WKO aanleg project WITT Woerden

Nieuws

WKO aanleg project WITT Woerden

In Woerden realiseren we samen met Synchroon, Lithos Bouw & Ontwikkeling en Brontechnologie een duurzame nieuwbouwwijk onder de projectnaam WITT. Om deze duurzame nieuwbouwwijk te creëren wordt in de toekomst gebruik gemaakt van warmte- en koudeopslag (WKO). WKO is één van de meest relevante technieken om het totale energiegebruik terug te dringen. Bij WKO wordt warmte en koude opgeslagen in een watervoerende zandlaag (aquifer) in de bodem. Deze bevindt zich doorgaans op 30 tot 150 meter diepte, op project Witt te Woerden zit deze op circa 60 meter.

In opdracht van Brontechnologie leveren en brengen wij de horizontale transportleidingen aan, Brontechnologie zorgt voor de realisatie van een koude en een warme bron. De werkzaamheden vinden plaats onder de BRL 11000 van Brontechnologie. De BRL 11000 houdt in: ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van het ondergrondse deel van installaties voor bodemenergie. In totaal worden er 38 woningen en 74 appartementen aangesloten op het warmte en koude net.

Deel gerust!