Neem contact op met onze experts

U kunt ons natuurlijk altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met ons hoofd bedrijfsbureau, Wilko Cornelissen.

Wilt u meer weten over ons materieel of de verhuur van ons materieel voor tijdelijke voorzieningen?Neemt u dan contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc.

icon_widget_image Leeweg 2, 1161 AB, Zwanenburg icon_widget_image 020 587 40 00 icon_widget_image info@markusbv.nl
  /  Nieuws   /  Zwemmen voor stichting ALS
Hayo, Stijn, Wilko en Ilse

Zwemmen voor stichting ALS

Zwemmen voor stichting ALS

Nieuws

Zwemmen voor Stichting ALS

Op zondag 29 augustus 2021 stond de jaarlijkse Amsterdam City Swim gepland. Ieder jaar organiseert Amsterdam City Swim een uniek en impactvol zwemevenement in de Amsterdamse grachten om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. Met deze gelden kan Stichting ALS wetenschappelijk onderzoek naar ALS financieren en de kwaliteit van leven van deze patiënten verbeteren. Vanuit Markus BV hadden wij een vierkoppig team aangemeld om te zwemmen en donaties te verzamelen. Helaas ging de zwemtocht door (corona) omstandigheden niet door maar werd er aan door de organisatie aan de deelnemers gevraagd om een alternatief te verzinnen en zo toch een #natpakvoorALS te halen.

Op zondag 29 augustus sprongen Wilko Cornelissen, Ilse Dekker, Stijn van der Geest en Hayo Hofstee in de Nauernasche Vaart en zwommen ze een flink stuk heen en weer om zo geld op te halen voor de Stichting ALS. En met een mooi resultaat. Aangemoedigd door enkele collega’s op het land, zwommen ze met elkaar maar liefst 2.929 euro bij elkaar!

Deel gerust!